tiistai 9. lokakuuta 2012

Aamuteetä ja unelmia

Aloitan aamuni usein vihreällä teellä muumimukista juotuna. Heräsimme tänään pikku-Jässikän kanssa vasta 8.30 ja tultiin suoraan keittiöön aamupalalle (tai minä tulin syömään, Jässikkä istumaan sitteriin). Tänään otin läppärin, jotta voin selailla nettiä samalla ku syön aamupalaa. 

Netissä selailen (kuten hyvin usein nykyään) hääsivustoja. Olemme sopineet mieheni kanssa, että menemme naimisiin ensi vuoden syksyllä, joskus syys-lokakuussa. Syksy on lempi vuoden aikaani, joten haluan mennä silloin naimisiin. Rakastan varsinkin värikkäitä vaahteranlehtiä ja pimeneviä iltoja joilloin saa rauhassa sytyttää kynttilöitä ja mennä viltin alle juomaan glögiä. Toivonkin että kun menemme naimisiin, on vaahteranlehdet jo vaihtaneet väriä ja niitä voi käyttää koristuksessa! Unelmoin jatkuvasti häistä.


Ennen naimisiin menoa muutamme kuitenkin uudesta kodistamme toiseen uuteen kotiin. Ostamme lähipäivinä ison omakotitalon maalta peltojen keskeltä. Se on mieheni kotitalo, joka on ollut heidän suvussa alusta asti. Tilan nimikin on sama kuin mieheni sukunimi. Piha on aivan uskomattoman ihana, varsinkin Jässikän kannalta. Omassa pihassa voi talvisin laskea mäkeä ja luistella. Kesäisin voi uida, pyöräillä ja rakentaa hiekkalinnoja. Omaa tonttia on n. 3 ha, joten tilaa luulisi riittävän ;) Ainakin riittää pihalla hommaa! Sisällä on myös hommaa tehtävänä. Asuintiloja on pintaremontoitava uudelleen. Niinpä kulutan kaiken ylimääräisen ajan netissä selailemassa sisustussivuja ja unelmoin siitä miltä talo näyttää valmiina. Ainakin sisustukseen tulee ruskeaa, valkoista ja mustaa. 

Olen myös unelmoinut että ottaisimme joskus lampaita pihalle! Miehen perheellä niitä on joskus siellä ollutkin. Tällä hetkellä tilalla on yksi lemmikkilehmä ja neljä ulkokissaa. Mutta lampaat olisi ihana lisä.


Mutta nyt unelmista takaisin arkeen. Jässikälle tuli nälkä, joten syöttöhommiin ja sitten lenkille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti