maanantai 11. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Helmikuu on kiireistä aikaa! 
Viime viikolla juhlimme veljeni nimipäiviä ja mieheni synttäreitä. Oli ihanaa nähdä taas ihmisiä ja nautiskella herkkuja, nam :)


Lauantaina käytiin häämessuilla! Tarkoituksenani oli löytää uusi kihlasormus. Sellainen löytyikin, mutta en voinut kuin hämmästellä sekä hintaa että "palvelua". Pari vuotta sitten kun ostimme nykyiset kihlasormuksemme ne maksoivat yhteensä n 300 e. nyt yksi sormus oli sen hintainen! huh! kullan arvo on todella huipussaan. Palvelua hämmästelimme koska emme saaneet maksaa kortilla, vaan rahaa olisi pitänyt olla mukana. Eipä tullut mieleen nostaa erikseen rahaa kun nykypäivänä kortilla voi maksaa melkein missä vaan. Huom. Melkein :D Kaikki muut pikku putiikitkin siellä messuilla pystyivät ottamaan electronit vastaan mutta ei (minun mielestä suht iso firma) Timanttiset... Jäi sitten sormus ostamatta. Tänään uudella yrityksellä ja alennuslipuke kourassa menemme etsimään jos sen sormuksen saisi kaiverruksen kautta joskus sormeenkin :)

Jässikkäkin voi hyvin! Edelleen hän nukkuu hyvin ja on iloinen oma itsensä. Nyt hän kovasti harjoittelee kävelyä ilman tukea ja joskus muutaman askeleen onnistuukin ottamaan. seisominen ilman tukea onnistuu myös upeasti, silloin kun hän sitä haluaa tehdä :D Jässikkä on nykyisin aikamoinen pelle! hän nauttii suunnattomasti huomiosta jota saa kun tekee hassuja ilmeitä tai ääniä. 
Uusi tapa on myös jatkuva halailu! Jässikkä halailee tuttuja ihmisiä, koiraamme, lattiaa, koiran häkkiä, pöytää, leluja, ihan mitä vain :D jatkuvasti itsekin saa haleja ja käskystäkin tuo pieni rakas sen tekee. Riittää että sanoo "aaaiiiaiii" niin Jässikkä tietää että nyt halataan <3 äidin pieni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti