keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulu ja yllätys!

Ensimmäinen joulu äitinä takana! Olipas ihanaa olla koko joulu vapaalla ja vielä pienen lapsen kanssa! On se vaan niin totta, että lapsi rikastuttaa joulua. Olen ollut viimeiset neljä joulua koko joulun töissä niin oli ihanaa vain olla ja nauttia läheisten seurasta.
Lauantaina 22pvä mentiin miehen vanhemmille, jossa söimme jouluruokaa. Jäimme sinne kahdeksi yöksi lämmittämään taloa kun miehen vanhemmat lähtivät lappiin.
Jouluaattoaamuna siirryimme sitten minun äidilleni jossa olimme tähän päivään asti eli olimme 2 yötä siellä.
Jässikkää taisi hieman pelottaa muualla nukkuminen sillä yöt menivät rikkonaisiksi. Yleensä jos Jässikkä yöllä herää riittää kun laittaa tutin suuhun niin hän jatkaa unia, mutta nyt yöt joka kerta kun hän heräsi, hän huusi vain hetken ennen kun nosti syliin ja puhui rauhoittavasti. 
Muuten joulu meni hyvin!


Siinä on Jässikän saamat lahjat lukuunottamatta taaperokärryä ja vauvapulkkaa, jotka on otettu käyttöön jo aiemmin.
Lahjat siis olivat:
 - Ukilta rahaa turvaistuimen ostoon, sekä kaksi lelua
 - mummolta autot pehmolelu,farkut ja traktoripaita
 -mummulta ja papalta tonttulakki, tornilelu
 - Jässikän tädiltä pipo
 - toiselta tädiltä kirja ja toi kuvakehys johon voi painaa käden/jalanjäljen
 - sukulaisnaiselta Espritin housut ja paidan
 - villatumput ja -sukat, avaimenperä,taaperokärry ja vauvapulkka  isotädeiltä
 - kummisedältä toppahaalari
 - "my first christmas"-joulupallo joulukuuseen

ainakin yksi lahja on vielä saamatta kun minun veljeni ostaa lahjan Lontoosta, joten sitä jäämme odottamaan.

Itse sain lahjaksi, lämpöhuovan (siis sellaisen jonka saa nappia painamalla lämpiämään), Ilpo Kaikkosen cd:n, käsipyyhkeen,kirjan, kalenterin, rahaa, juustoveitsisetin, karkkia ja leffaliput (+lastenhoitajan leffan ajaksi). olen siis myös ollut kiltti ;)


Lisäksi koimme ison yllätyksen! Äitini oli aiemmin puhunut hänen vanhasta vihkisormuksesta, josta saisi hienot timantit minun tulevaan vihkisormukseen. No äiti sitten toi sen sormuksen näytille ja se oli juuri sen tyylinen mitä olen toivonutkin! Miten voikaan sattua näin! äitikin tietysti innostui ajatuksesta että otamme sen sormuksen käyttöön. Lisäksi sormus on tuotu isäni kotimaasta Aasiasta ja niinpä samanlaista sormusta tulee tuskin vastaan koskaan täällä. Siinä on neljä timanttia neliön muotoisena. Tosin yksi timanteista on poistettu ja siihen tarvitsee etsiä uusi tilalle. Ja tietenkin kaiverrus täytyy sitten muuttaa :D Huomenna kun menemme kaupungille niin aiomme viedä sormuksen johonkin liikkeeseen ja kysyä kuinka paljon timantti ja kaiverrustyöt tulee maksamaan. Lisäksi joudumme ostamaan minulle uuden kihlasormuksen, sillä vanha on liian leveä käytettäväksi noin siron vihkisormuksen kanssa. Olen taas yli-innoissani! :D ihana yllätys! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti