perjantai 7. joulukuuta 2012

Tärkeät päivät

nyt se on sitte tehty. Kirkko ja hääpaikka on varattu meiän häitä varten! Kirkko on 12.10.13 klo 15.15 <3 hääpaikka on varattu koko viikonlopuksi meille. Saa sitten laitella etukäteen ja siivoilla jälkikäteen ihan rauhassa. Tuntuu niin hienolta että se on nyt sitten virallista että ens vuonna musta tulee rouva ! Eilen myös alotettii budjetin laadinta. Arviotiin kutsukorttien,valokuvaajan, kiitoskorttien ja hääpaikan hintaa.
Hääpaikka tulee maksamaan astioineen 570e eli budjetoitu 600e. Kutsukortteihin ja kiitoskortteihin laitettiin postimerkkien kanssa arvioiksi noin 150e. Valokuvaukseen budjetoitiin noin 500e.



Tulipa mieleen että voisin kertoa meiän tarinaa hieman tarkemmin.


Tapasimme siis juhannusviikon keskiviikkona 2009 yhteisten kavereidemme kautta. Perjantaina lähdimme sitten kavereidemme kanssa juhannusta viettämään mökille. Mökillä ihastuimme mieheni kanssa toisiimme. Taino ehkä eka ihastuminen tapahtui jo silloin keskiviikkona :D viikonlopun jälkeen mieheni palasi takaisin armeijaan ja minä lähdin omalle mökille Savoon. Tekstareita läheteltiin päivittäin ja soiteltiin joka ilta. Perjantaina mieheni päästessä lomille tapasimme heti. Seuraavana päivänä aloimme virallisesti seurustella kun minut siihen "pakotettiin" ;)


Yhteiseen asuntoon vuokralle muutimme 1.10.2010. Se oli kerrostalossa oleva halpa kolmio. Emme kuitenkaan viihtyneet siinä, sillä naapurit rassasivat ja aloimme pian etsiä uutta kotia. 

Kihloihin menimme 11.02.2011, kun mieheni minua kosi. Kosinta oli meidän näköinen, ei liian romanttinen mutta oikein hieno. Ei polvistumisia tai muita kliseitä mutta sitäkin tärkeämmät sanat " tahdotko tulla mun vaimoksi?". Ja tahdoinhan minä.
Siitä viikon päästä haimme kotiin ensimmäisen "lapsemme" eli koirariiviömme T:n.
Hieman ennen kihlautumistamme tammikuussa jätimme ehkäisyn pois ja aloimme toivoa lasta. Toiveeseemme vastattiinkin pian, mutta se pienokainen oli liian täydellinen tähän maailmaan.. Tulin kuitenkin uudelleen raskaaksi ja saimme sopivan täydellisen esikoispoikamme 15.04.2012 pitkän ja vaikean synnytyksen päätteeksi. 
Sitä ennen olimme jo muuttaneet ensimmäiseen omaan asuntoomme, rivitaloon kolmioon. Täällä meidän on ollut hyvä asua. Ehdimme kuitenkin asua vain noin puoli vuotta tässä kun tarjoutui mahdollsuus ostaa mieheni kotitalo ja niin sitten teimme... 


Kohta Jässikän herättyä päikkäreiltä lähdemme ostelemaan vielä joitakin joululahjoja. Suurimman osan olemme jo ostaneetkin mutta jotain vielä puuttuu...

1 kommentti: